EXCLUSIVOS BOLSOS DE CUERO & ACCESSORIOS

ENVÍO GRATIS EN EUROPA       •       PÍDELO ANTES DE LAS 21, ENVÍO EL MISMO DÍA       •       SERVICIO AL CLIENTE +31 33 8280155

Retourneren

 

Indien u bij ons een aankoop heeft gedaan, hopen wij natuurlijk dat u er zeer tevreden mee zult zijn. Mocht u echter toch een product willen retourneren, dan is dat uiteraard geen probleem en kunt u het zonder opgaaf van redenen terugsturen binnen de beneden gespecificeerde retourtermijn (herroepingstermijn). 

De procedure hiervoor is erg makkelijk: 

Stuur middels een email (of schriftelijk per post) een ondubbelzinnige verklaring waarin u ons op de hoogte stelt van uw beslissing om de overeenkomst te herroepen. Dit bericht met uw persoonlijke- en order gegevens, kunt u onder vermelding "retour" sturen naar info@republicamoda.com of het hieronder vermelde postadres. U kunt hiervoor ook gebruik maken van het bijgevoegde modelformulier, maar bent hiertoe niet verplicht. 

Stuurmankade 284

1019WD Amsterdam

Nederland

Na ontvangst van het geretourneerde product proberen wij direct, maar uiterlijk binnen 14 dagen te zorgen voor de terugbetaling, waarbij wij gebruik zullen maken van het door u eerder gebruikte betaalmiddel. U ontvangt dan per email een bevestiging wanneer de terugbetaling is uitgevoerd.

De kosten van de terugzending zijn voor rekening van de consument.

De herroepingstermijn waarbinnen u het product zonder speciale reden kunt terug sturen, verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Wij verzoeken u vriendelijk om het product zoveel mogelijk in oorspronkelijke staat terug te sturen. Gedurende de retourtermijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de daarbij horende verpakking. Het product mag slechts worden uitgepakt of gebruikt in de mate die nodig is om de aard, kenmerken en werking van het product vast te stellen.

Voor verdere vragen hierover kunt u altijd telefonisch contact opnemen met onze klantenservice op het nummer 0031 647014077 - ma t/m vr van 09.00 tot 20.00. 

Of stuur een email naar info@republicamoda.com.

 

 

 

 

 

GARANTÍA DE DEVOLUCIÓN 14 DÍAS       •       EXCLUSIVOS BOLSOS DE CUERO & ACCESSORIOS       •       ENTREGADO EN CAJA DE LUJO